Türkiye, Moskova'da Rusya'yı salladı ama yıkamadı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Almanya ile oynadığı hazırlık maçında 3-3’lük eşitlikle sahadan ayrılan A Milli Takım, UEFA Uluslar Ligi’nde Rusya’ya konuk oldu. Türkiye A Milli Futbol Takımı, Moskova’da oynanan maçta, Rusya’ya özellikle ikinci yarıda zor anlar yaşatsa da sahadan beraberlikle ayrıldı.

Moskova’daki VTB Arena Stadyumunda yaklaşık 7000 taraftarın izlediği Türkiye-Rusya karşılaşması 1-1’lik eşitlikle bitti. Millilerin golünü, 62. dakikada Kenan Karaman kaydetti. Rusya’nın golünü ise, 28. dakikada Mirançuk attı.

RUSYA’DA GALİBİYET DİREKTEN DÖNDÜ

Türkiye, özellikle ikinci yarıda Rusya’ya zor anlar yaşattı. İkinci yarının en net pozisyonlarından birisi, maçın 78. dakikasında ise Cengiz Ünder’den geldi. Ünder’in ceza sahasının gerisinden attığı şutu direkten döndü.

GRUPTA GELEN MAÇLAR 14 EKİM’DE OYNANACAK

Milli Takım, 14 Ekim 2020 tarihi Çarşamba günü gruptaki dördüncü maçında Sırbistan ile karşılaşacak. Rusya’nın rakibi ise grupta 6 puanı bulunan Macaristan olacak.

Kaynak: QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.