Tolga Ağar’dan Sedat Peker açıklaması

BURSA ARENA / Haber Merkezi

AKP milletvekili Tolga Ağar, ülkücü mafya lideri Sedat Peker’in iddialarına ilişkin açıklama yaptı. Ağar, kendisi hakkında şaibe yaratılmaya çalışıldığını iddia etti.

AKP’li vekil Tolga Ağar’ın açıklaması şu şekilde:

Uzun süredir yurtdışında kaçak yaşadığı anlaşılan suç örgütü mensubu S.P. isimli kişi şahsıma yönelik iftiraları şiddetle reddediyorum.

Hangi karanlık hesaplar için bu şeref ve itibar suikastına giriştiğinin açığa çıkması için hukuki işlemleri başlatacağım.

Şaibe yaratarak, ima yoluyla beni suçlamaya çalıştığı adı geçen gazeteciyi tanımam. Konu adli makamlarca soruşturulmuş ve hukuki süreç tamamlanmıştır. Konunun şahsımla yakından uzaktan ilgisi bulunmamaktadır.

Kendi siyasi hesaplarına suç örgütü mensubunun beyanlarını dayanak yapanların, amaç siyasette malzeme olarak kullanma olunca, konu ile ilgili hiçbir  araştırma, soruşturma lüzumu görmeksizin, hevesle üzerine atlamalarını derin bir üzüntü ile karşılıyorum.

Öte yandan Tolga Ağar, dün kendisine soru soranları sosyal medya hesabı üzerinden engellemişti.

TELE1

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.