Terör örgütüne yönelik Eren Abluka-14 Operasyonu'nun ilk gününde 3 terörist etkisiz hale getirildi

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Bölücü terör örgütü PKK’nın yurt içindeki yapılanmalarına yönelik olarak başlatılan Eren Abluka-14 Operasyonu kapsamında şu ana kadar 3 terörist etkisiz hale getirildi. İçişleri Bakanlığı tarafından Şırnak’ta yürütülen operasyon tüm hızıyla devam ediyor.

Şırnak’ta 585 personelin katılımı ile Eren Abluka-14 Operasyonu başlatıldı. Operasyonun ilk gününde PKK’lı 3 terörist etkisiz hale getirildi. Şırnak Jandarma Bölge Komutanlığı koordinesinde gerçekleştirilen operasyonda, 585 personel ve 40 tim katılım gösterdi.

ŞEHİT JANDARMA TEĞMEN İSMAİL CAN AKDENİZ’İN İSMİ VERİLDİ

Jandarma Komando ve JÖH birliklerince, J-İHA, J-SİHA ve Hava Kuvvetlerinin katılımı ile gerçekleşen operasyon yurt içindeki terör yuvalarını hedef alıyor. Etkisiz hale getirilen teröristlerin yanında operasyonda çok sayıda mühimmat ve yaşam malzemesi de ele geçirildi. Operasyona, Şehit Jandarma Teğmen İsmail Can Akdeniz’in ismi verildi.

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.