150

Tekirdağ'da denize girmek 2 gün yasaklandı

Tekirdağ Valiliği, olumsuz hava koşulları nedeniyle Marmaraereğlisi, Saray, Süleymanpaşa ve Şarköy ilçelerinde 2 gün süreyle denize girmeyi yasakladı. Sahillerde cankurtaranlar ve sahil güvenlik ekipleri, vatandaşları denize girmemeleri konusunda uyarıyor.

Tekirdağ Valiliği, olumsuz hava koşulları sebebiyle il genelinde denize girmeyi iki gün süreyle yasakladı. Valilikten yapılan açıklamaya göre, yasak kararı Marmaraereğlisi, Saray, Süleymanpaşa ve Şarköy ilçelerini kapsıyor.

CANKURTARANLAR VE SAHİL GÜVENLİK EKİPLERİ GÖREV BAŞINDA

Karar'ın aktardıpına göre yasak kararının uygulanması için harekete geçen ekipler, vatandaşların can güvenliğini sağlamak amacıyla sahillerde önlemler aldı. Sahillerdeki cankurtaranlar, tehlikeyi işaret eden kırmızı bayrakları çekerek denize girilmesine engel oluyor.

Aynı zamanda Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri de devriye gezerek, araçlarından yaptıkları anonslarla vatandaşları denize girmemeleri konusunda uyarıyor. Yasağın, hava koşullarının düzelmesine kadar devam edeceği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
150