Tarihi Kentler Birliği'nin başkanlığına Mansur Yavaş seçildi

Tarihi Kentler Birliği Başkanlığı’na Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Sağlıklı Kentler Birliği Başkanlığı'na da Cemil Tugay seçildi.

Yavaş 495 delegenin oyunu alırken; rakibi Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk 221 oyda kaldı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Yavaş'ı tebrik etti. Özel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Tarihi Kentler Birliği Başkanlığına seçilen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş'ı tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Habertürk'te yayınlanan habere göre, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Yerel yönetimlerimiz için yeni bir dönem başlıyor. Değerli arkadaşlarım, Tarihi Kentler Birliği Başkanı seçilen Mansur Yavaş’ı ve Sağlıklı Kentler Birliği Başkanı seçilen Cemil Tugay’ı tebrik ediyor, başarılar diliyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.