Stratejik İstihbarat ve Teknoloji Paneli Gerçekleştirildi

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Stratejik İstihbarat ve Teknoloji artık Üniversitelerin gündeminde bu bağlamda Marmara Üniversitesi Strateji Geliştirme Kulübü tarafından Marmara Üniversitesi Anadoluhisarı Yerleşkesi Spor Bilimleri Fakültesi Konferans Salonunda STRATEJİK İSTİHBARAT VE TEKNOLOJİ konulu bir panel gerçekleştirildi.  

STRATEJİK İSTİHBARAT VE TEKNOLOJİ
Stratejik İstihbarat ve Teknoloji artık Üniversitelerin gündeminde bu bağlamda Marmara Üniversitesi Strateji Geliştirme Kulübü tarafından Marmara Üniversitesi Anadoluhisarı Yerleşkesi Spor Bilimleri Fakültesi Konferans Salonunda STRATEJİK İSTİHBARAT VE TEKNOLOJİ konulu bir panel gerçekleştirildi. İşte detaylar...

STRATEJİK İSTİHBARAT VE TEKNOLOJİ

STRATEJİK İSTİHBARAT VE TEKNOLOJİ konulu panel 16 Aralık 2021 tarihinde Marmara Üniversitesi Strateji Geliştirme Kulübü tarafından Marmara Üniversitesi Anadoluhisarı Yerleşkesi Spor Bilimleri Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

STRATEJİK İSTİHBARAT VE TEKNOLOJİK ALT YAPISI konulu Paneli; Prof. Dr. Yüksel Demirkaya yönetti, Marmara Üniversitesi öğrencilerinin ilgi ile takip ettikleri panelde Emekli Binbaşı Suat Gün ve Diplomat Metin Ersöz ise geçmişteki saha deneyimleri günümüze taşıyarak eşsiz bir sunum gerçekleştirdiler. Panel öğrencilerin soruları panelistlerin cevapları ile sona erdi.

Panelin tüm ayrıntıları bölümler halinde www.youtube.com/teknoviatv ile eş zamanlı olarak BNC Medya Haber'de de yayınlanacak...

Marmara Üniversitesi Kamu Yönetiminde Strateji ve Liderlik Kulübü tarafından bu etkinliğin ilki "İstihbarat ve Teknolojik Alt Yapısı" konulu panel ile  "2019" haziran ayında gerçekleşmişti.

Kaynak: BNC Medya Editör:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.