Prof. Dr. Lale AFRASYAP, Cumhuriyet Savcılarını göreve davet etti

26.01.2024 Tarihinde yapılan Tüm Öğretim Elemanları Derneği (TÜMÖD) 19. Olağan Genel Kurulu'nda Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçilen Prof. Dr. Lale AFRASYAP, Cumhuriyet Savcılarını göreve davet etti.

Geçtiğimiz günlerde Osmanlı torunu olduğu söylenen birinin düğününde, kapatılan Refah Partisi milletvekili Şevki Yılmaz'ın, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ile kadın erkek tüm kurtuluş savaşı kahramanlarımıza ‘’soysuzlar’’ diyerek hakaret ettiğinden ve yaptırılan duada şanlı tarihimizin değiştirilerek, İslam dini kullanılarak defalarca hakaretlerini tekrar ettiği, ayrıca tüm bunları salonda bulunanlara da dini olarak onaylattırdığından bahseden Afrasyap, açıklamasında devamla;

"Başta Şevki Yılmaz olmak üzere bu düğündeki herkes, varlıklarını, özgürlüklerini, bulundukları maddi ve manevi değerlerini, makamlarını borçlu oldukları Cumhuriyetimizin kurucu kadrolarına, şehitlerimize, inkâr edilmeyecek şekilde video kayıtlarıyla da sabit olan hakaretlerini kendilerine iade ediyor ve Cumhuriyet savcılarımızı göreve davet ediyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Atatürk İlke ve Devrimleriyle yaşayacak, daima laik kalacaktır. Şehit kanlarıyla elde ettiğimiz özgürlüğümüzü, demokrasimizi, Atatürk cumhuriyetimizi softalığa, şeriatçılığa ve yandaşlarına asla vermeyeceğiz.." dedi.

bursaarena.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.