Polatlı'daki Kum Fırtınasında zarar görenlere yardımlar devam ediyor

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Ankara’nın Polatlı ilçesinde dün çıkan toz fırtınasından mevsimlik tarım işçileri olumsuz etkilendi. İçişleri Bakanı Süleyman zarar gören işçiler için 170 çadır sevk edildiğini bildirdi.

Ankara’nın Polatlı ilçesinde dün kum fırtınası meydana geldi. Fırtına kentin batı ve kuzey kesiminde etkili oldu. Ankara’da, aralıklarla etkisini gösteren kum fırtınası nedeniyle Polatlı ilçesine bağlı Ilıca Mahallesi’nde konaklayan mevsimlik tarım işçileri de zarar gördü. İşçilerin, köyün 15 kilometre dışındaki dağlık bölgede yaşamlarını sürdürmek için kurdukları çadırlar kullanılamaz hale geldi. Kum fırtınası Ankara merkezde de etkisini gösterdi. Olayda çok sayıda ev ve iş yeri zarar gördü. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara’nın Polatlı ilçesinde toz fırtınasından etkilenen mevsimlik tarım işçileri için 170 çadır sevk edildiğini bildirdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 12 Eylül’de Twitter hesabından yaptığı açıklamada, şu bilgileri paylaştı:

“Ankara Polatlı’da toz fırtınası sonrasında etkilenen mevsimlik tarım işçilerinin barınmalarına yönelik Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) 170 çadır ve tüm ihtiyaçlar sevk ediliyor. Bakan Yardımcımız Muhterem İnce de inceleme ve tedbirler için Polatlı’da. Geçmiş olsun.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.