Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 7 PKK’lı terörist daha etkisiz hâle getirildi

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Irak’ın kuzeyindeki bölücü terör unsurlarına yönelik operasyonlarını kararlı ve başarılı bir şekilde sürdürüyor.  Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit operasyon bölgesinde 7 PKK’lı terörist daha etkisiz hale getirildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri, terörle mücadelesinde pençe üstüne pençe vurarak ilerliyor. Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit operasyon bölgesinde 7 PKK’lı teröristin daha etkisiz hale getirildiğini bildirdi. Bakanlığın açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

Terör yuvalarına pençemizi vurmaya devam ediyoruz! Irak’ın kuzeyinde başarıyla devam eden Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 7 PKK’lı terörist etkisiz hâle getirildi.

Anahtar Kelimeler:
PKKOperasyonTSKPençe Kilit
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.