Pençe Kılıç Harekatı'ndan yeni görüntüler: Terör inleri yerle bir ediliyor

Türkiye Milli Savunma Bakanlığı (MSB), “Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, teröristlerin inlerini ateş destek vasıtalarıyla yerle bir etmeye devam ediyor!” ifadeleriyle Pençe Kılıç Harekatı’na ait görüntüler paylaştı.

Türkiye Milli Savunma Bakanlığı, Pençe Kılıç Harekatı’na ilişkin yeni görüntüler paylaştı. Bakanlığın bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Biz; Gün gelir asil milletimiz için kalkan, Gün gelir düşmana karşı kılıç oluruz” sözleri yer aldı. Ayrıca Çok Namlulu Roket Atar (ÇNRA) görüntüleri paylaşıldı. Milli Savunma Bakanlığının paylaşımının tamamında şu ifadeler yer aldı:

“Biz; Gün gelir asil milletimiz için kalkan, Gün gelir düşmana karşı kılıç oluruz! Ülkemiz ve milletimiz için her zaman kahramanca ve fedakârca görevinin başında olan Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, teröristlerin inlerini ateş destek vasıtalarıyla yerle bir etmeye devam ediyor!”

QHA

Anahtar Kelimeler:
TSKTerörPençe Kilit
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.