Muharrem İnce: "Komplonun amacı beni devre dışı bırakmak"

BURSA ARENA / Haber Merkezi

CHP'li siyasetçi Muharrem İnce, Ankara'da Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na giderek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüştüğüne dair iddialar hakkında Yalova'da bir basın toplantısı düzenledi.

"Bu tezgah bu komplo çözülmezse CHP'nin temiz siyaset yolculuğu yara alır" diyen İnce, "Komplonun nihai amacı nedir" sorusuna şöyle yanıt verdi:

"Amaç benim arkadaş. Muharrem İnce'yi devre dışı bırakmak. Şöyle de okunabilir bu: Sayın Kılıçdaroğlu biz senin yanındayız. Senin rakibin İnce, önce ona komplo kuralım sonra sana kuracağız."

Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan köşe yazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, CHP'li "önemli bir isimle" Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda görüştüğünü öne sürmüş, bu görüşmede Erdoğan'ın CHP Genel Başkanlığı konusunda bu kişiyle konuştuğunu da iddia etmişti.

İddialar ortaya çıktıktan sonra Türkiye gündeminin değiştiğini, Suriye ve Erdoğan-Trump görüşmesi gibi konuların tartışılmaz olduğunu belirten İnce, bu nedenle en başında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmek istediğini söyledi. (BBC)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.