Muharip İnsansız Uçak Sistemi Bayraktar KIZILELMA tanıtıldı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, yeni tip Muharip İnsansız Uçak Sistemi’ne ait konsept tasarımları yayımladı. Baykar Teknolojinin yeni insansız uçak sisteminin adı “Bayraktar Kızılelma” oldu.

Baykar Savunma şirketi, Bayraktar Kızılelma Muharip İnsansız Uçak Sistemi’ni (MİUS) tanıttı. Yeni insansız uçak sistemini Baykar Teknoloji lideri Selçuk Bayraktar duyurdu. Selçuk Bayraktar tarafından yapılan duyuruda “Üretim hattına 3 buçuk yıl sonra daha büyük ve daha çevik bir balık girdi.  MİUS – İnsansız Savaş Uçağı: Bayraktar KIZILELMA  Yolda geliyor, takipte kalın…” denildi.

MİUS

Bayraktar Kızılelma nedir?

Teknolojinin hızla gelişmesine paralel olarak her geçen gün daha hızlı değişen savunma doktrinlerinde, geleceğin hava muharebelerinin insansız muharip jetlerle gerçekleştirileceği öngörülmektedir. Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilme çalışmaları devam eden muharip insansız uçak sistemi Bayraktar Kızılelma (MİUS), geleceğin muharebe konseptine yön verecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.