Muğla’da terör operasyonu 7 Suriyeli yakalandı

Muğla’nın Yatağan ilçesinde jandarmanın düzenlediği operasyonda PKK/KCK/YPG Terör Örgütü mensubu olan Suriye uyruklu şahıslardan 4’ü tutuklandı, 3 kişi adli kontrol ile serbest bırakıldı.

Sözcü'den yaşar Anter'in özel haberine göre, Muğla'nın Yatağan ilçesinde Muğla Jandarma İl Komutanlığı tarafından yapılan istihbarat çalışmaları sonucunda yapılan operasyonlarda PKK/KCK/YPG Terör Örgütü mensubu olan ve Suriye'de faaliyet gösteren Suriye uyruklu 7 şahıs gözaltına alındı.

Gözaltına alına şahıslar bugün akşam saatlerinde Yatağan Adliyesi'ne sevk edildi. Adliyeye sevk edilenler arasında yer alan M.O., M.A.,H.O.,A.A. isimli şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderilirken A.E.E.F. ve M.E.M. isimli şahıslar adli kontrol şartı ve yurt dışı yasağı konularak serbest bırakıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.