Mudanya'da taksiciyi 20 yerinden bıçaklayan saldırgan için linç tedbirleri alındı

Necmi ERÖZ / Bursa Arena 

İki gün önce Mudanya'da, aracına aldığı biri kadın iki kişi tarafından ormanda bıçaklanıp gasbedilen taksici Yunus Yüksel, ağır yaralanmış ve saldırganlar onu kanlar içinde bırakarak bir ara sokakta kaybolmuşlar idi.   

20 defa bıçak darbesiyle ağır yaralalanan taksici Yunus Yüksel hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, Jandarma ekipleri de sıkı bir takiple saldırganı Yenişehir ilçesinde yakaladı.

Saldırgan bugün yoğun güvenlik tedbirleri altında Mudanya Adliyesine getirildi.

Çok sayıda taksici, minibüscü ve motorsikletlinin protesto ettiği zanlı, adliyenin arka kapısından beyaz bir arazi aracının arkasında gizlice çıkarıldı.

Linç önlemlerine ilişkin tedbirlerle zanlının Adliye binasından çıkarılmasının ardından, taksiciler uzun konvoy oluşturarak saldırıyı protesto ettiler.

Bu arada saldırıya uğrayan taksi şöförü Yunus Yüksel'in, halen yoğun bakımda olduğu ve durumunun netleşmesi için en az üç gün geçmesi gerektiği bildirildi..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.