Milli Mutabakat Gerekli
Bursa Arena - Haber Servisi

Chp lideri Kılıçdaroğlu'na yapılan suikast girişiminden sonra, Kılıçdaroğlu'nun söylemlerinde meydana gelen ani değişim; suikast girişiminin hedefine ulaştığı endişelerine neden oldu. Başarısız suikast girişiminden önce, Yenikapı'da milletçe imzalanan teröre karşı Milli Mutabakat ruhuna uygun şekilde devlet-millet uyumuna dikkat eden Kılıçdaroğlu'nun son söylemleri, "acaba suikast girişimiyle terörün verdiği tehdit mesajı Kılıçdaroğlu'nu korkuttu mu ve döndürdü mü" düşüncelerine sebebiyet verdi.

Bugünkü bazı gazeteler, manşetleriyle bu endişeyi dile getirdiler. 

Öte yandan; kabinede yapılan kritik değişiklik sonrası, Fetö ile mücadelede; bazı valilerle belediye başkanlarını ve bazı Akparti il başkanlarını kapsayacak yeni bir soruşturma dalgası geleceği beklentileri arttı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.