Milli Güvenlik Kurulu toplanıyor: Gündemin en sıcak başlığı orman yangınları

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Milli Güvenlik Kurulu, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında bugün toplanacak. Kurulun gündeminde; terörle mücadeleden Suriye ve Libya’daki gelişmelere; Ege ve Doğu Akdeniz’deki son gelişmelerden dış politikaya dair konulara kadar bir çok konu yer alacak. Toplantının en önemli başlığı ise birçok şehirde başlayan ve devam eden orman yangınları olacak.

Milli Güvenlik Kurulu (MGK) saat 15.30’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak. Toplantıda; birçok ilde etkisini gösteren orman yangınları, Doğu Akdeniz ve Kıbrıs’ta yaşanan gelişmeler ve terörle mücadele konuları masaya yatırılacak.

ANKARA’DA GÖZLER MİLLİ GÜVENLİK KURULUNDA

Beştepe’deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde yapılacak olan toplantıda, iç ve dış gündemdeki gelişmeler kapsamlı bir şekilde müzakere edilecek.

QHA

Anahtar Kelimeler:
MGKOrman Yangınları
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.