Menzil Tarikatı'nın Türkiye'deki tehlikesi: 'Devletin kurumlarında kadrolaşıyorlar’

Fatma Meriç Yılmaz’ın Kızılay Başkanı olacağının konuşulması üzerine gündeme tekrar oturan Menzil Cemaati’ne ilişkin detayları Gazeteci-Yazar Canan Kaya, Cumhuriyet TV’ye anlattı. Kaya, 'Fatma Meriç Yılmaz'ın basamak atlaması nasıl bu kadar kolay oldu?' diyerek tarikate sınırsız bir ihale kapısının açıldığını öne sürdü.

Fatma Meriç Yılmaz, yıllardır Menzil Cemaati’ne verilen ihalelerde aracı olduğunu yalanlamazken Kızılay Başkanı olacağının konuşulmasıyla birlikte inkara başladı. Cumhuriyet TV’de konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Gazeteci-Yazar Canan Kaya, ‘Tıpkı Fethullahçılar gibi devletin kurumlarında kadrolaşıyorlar’ dedi ve  tarikate sınırsız bir ihale kapısının açıldığını öne sürdü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.