Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi açıklarında dün saat 14.55 sıralarında 5.0 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmişti. Yurttaşları paniğe sürükleyen depremin ardından bölgede deprem yaşanmaya devam edildi. Aynı bölgede 4.0 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Depremler toplumda korku ve endişe duyguları yayılmasına neden oluyor ve vatandaşı evine sokmuyor.
AFAD, Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesi açıklarında 5.0 büyüklüğünde deprem olduğunu açıklamıştı.
Saat 14.55 sıralarında meydana gelen depremin ardından aynı bölgeden deprem haberleri gelmeye devam etti.
MARMARA BÖLGESİ BEŞİK GİBİ!
Marmaraereğlisi açıklarında saat 17.27 sıralarında bir deprem daha meydana geldi. AFAD, depremin büyüklüğünü de 4.0 olarak duyurdu.
Yerin 7 km derinliğinde olan depremle ilgili AFAD'dan şu bilgiler paylaşıldı:
Büyüklük:4.0 (Ml)
Yer:Marmara Denizi - [17.05 km] Marmaraereğlisi (Tekirdağ)
Tarih:2025-10-02
Saat:17:27:14 TSİ
Enlem:40.81417 N
Boylam:27.92806 E
Derinlik:7 km
Yöre halkı bu depremler ve artçıları nedeniyle korku ve endişeler yaşıyor, aileler evlerine girmeye dahi tereddüt ediyorlar.
Turktime, Bursaarena




