Mansur Yavaş'tan 'Cumhurbaşkanı adaylığı' konusunda açıklama

BURSA ARENA / Haber Merkezi

İYİ Parti lideri Meral Akşener'le görüşen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş basın

Önümüzdeki cumhurbaşkanlığı seçimlerinde “aday olması” çağrıları yapılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti lideri Meral Akşener’i makamında ziyaret etti. 

Akşener'den görüşmenin ardından;

"Mansır Yavaş bizi davete geldi. Davete icabet edeceğiz Sosyal belediyecilik anlayışının nasıl olması gerektiğini gösteren yoksuluk, zorda olanın yanında olarak, belediye imkanlarını çarçur etmek  yerine somut adımlar atarak belediye başkanı nasıl olunur herkese göstermiş bir belediye başkanımız. Sağolsun biz de davete icabet edeceğiz" açıklaması geldi.

yaptı. Cumhurbaşkanı adayı olacak mı? İşte ayrıntılar....

Akşener'den sonra söz alan Yavaş'ın açıklamaları ise şöyle;

-3 yılın hesabını vermek istiyoruz. Millet İttifakı'nın tüm adaylarını davet ediyoruz. Ankara'da neler yapıldı? Nasıl engellemeler oldu? Bundan sonra neler yapacağız? Bunların güzel bir tanıtımı yapılacak.

-Bundan sonraki süreçte neler yapacağımızla ilgili konuşma yaptık. Sayın Genel Başkanımızı da davete geldik. 1,2 ayda bir gelip kendisini ziyaret ediyorum. Esnafın vatandaşın durumunu şikayetlerini sağolsun bize iletiyor.

Cumhurbaşkanı adaylığı

-Ben biliyorsunuz hiç yorum yapmıyorum. Bir belediye başkanı seçildiği andan itibaren sadece görevini yapmalı. Kendimi kamu görevlisi olarak görüyorum. Görevimin başındayım.

NE OLMUŞTU?

İYİ Parti’den istifa ederek Zafer Partisi’ni kuran Ümit Özdağ, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Mansur Yavaş’ın adaylığını desteklediklerini belirterek açıklama yapmıştı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi sözcüsü, Yavaş’ın adı gündeme geldiğinde açıklama yapmış, adaylık iddialarını yalanlamıştı.

Yeniçağ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.