KKTC'de Halkın Partisi’nin (HP) koalisyondan çekilmesi üzerine Hükümet düştü!

BURSA ARENA / Haber Merkezi

KKTC’de Dışişleri Bakanı Kudret Özersay’ın başında olduğu hükümet ortağı Halkın Partisi’nin (HP) koalisyondan çekilme kararı almasıyla hükümet düştü.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) Dışişleri Bakanı Kudret Özersay’ın genel başkanı olduğu ve hükûmet ortağı olan Halkın Partisi (HP) koalisyondan çekilme kararı almasıyla birlikte yavru vatanda hükûmet düştü.

Bugün, KKTC Başbakanı Ersin Tatar ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı basın toplantısında 46 yıldır bir hayalet şehir hüviyetine bürünen ve Kapalı Maraş adıyla anılan şehrin 8 Ekim Perşembe günü resmî olarak açılacağı belirtilmişti.

Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, Erdoğan ve Tatar’ın yaptığı açıklamaları “Maraş’ın açılması projesi bu değildir” diyerek eleştirmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.