Kılıçdaroğlu elektriği kesilen aileyi ziyaret etti: "Ödeyemedik kestiler, tükendik.."

BURSA ARENA / Haber Merkezi 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğl, faturalarını ödeyemediği için elektriği kesilen bir aileyi ziyaret etti. Bir buçuk aydır elektriği kesik olan vatandaş, “Ödeyemedik, kestiler. Tükendik. Umudumuz kalmadı. Milletimiz bunu görmüyorsa diyecek bir şeyim yok” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yüksek fiyatlar sebebiyle elektrik faturasını ödememe kararı aldı. Dün, CHP Genel Başkanı’nın Ankara’daki evinin elektriği kesildi.

Kemal Kılıçdaroğlu, “Türkiye’de elektriği kesik olan 4 milyon aile var” dedi.

Tele1'in haberine göre CHP lideri Kılıçdaroğlu, elektriği kesilen bir aileye ziyarette bulundu.

“TÜKENDİK” DEDİ

Kemal Kılıçdaroğlu’nun ziyaret ettiği vatandaş, şu ifadeleri kullandı: “Bir buçuk ay oldu. Ödeyemedik, kestiler. Artık tükendik, umudumuz kalmadı. Kaşıkla verdiler, kepçeyle geri aldılar. Milletimiz bunu görmüyorsa diyecek bir şeyim yok. Tek umudumuz sizsiniz sayın başkanımız.” 

KILIÇDAROĞLU: ELEKTRİK HAKTIR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, elektriği kesilen aileyi ziyaret ettikten sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu: “Topluma anlatmaya çalışıyorum. Elektrik artık bir insanlık hakkıdır. Hiçbir vatandaş elektriksiz kalamaz. Rakamlar artık inandırıcı değil. Vatandaşı dinlemeleri lazım. İktidarın görevi budur.”  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.