KİAMP Ekibinden Bakü'de Şehit Ailesine Ziyaret

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Bakü'de görüşmelerini sürdüren KİAMP Ekibi, Şehit Tüm General Polat Haşimovun Ailesini de ziyaret ettiler.

KİAMP Türkiye Genel Koordinatörlüğü Ekibi'nin Azerbaycan'ın Başkenti Bakü’de diplomatik temasları ara vermeden devam ediyor. Ekip, Şehit Tüm General Polat Haşimovun Ailesinin de ziyaretinde bulundular.

Bu ziyaret esnasında Koordinatör Elvin Abdurahmanlı, Şehit Tüm General Polat Heşimovun Azerbaycanın Ulusal kahramanı ve ikinci Karabağ zaferinin adımını başlatan bir vatan evladı olarak gönülleri fetheden bir kahraman olduğunu ifade etti.

Abdurahmanlı, Şehit ailesine başsağlığı ve sabırlar dileyerek, her bir vatan evladının şu an bu topraklarda ve kurtarılan Karabağ arazilerinde rahat şekilde yaşamasını, Tüm General Şehit Polat Haşimov gibi  Vatan Şehitlerine borçlu olduğunu da belirtti.  

bursaarena.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.