KİAMP Ekibi Bakü ziyaretinde

BURSA ARENA / Haber Merkezi

KİAMP Türkiye Genel Koordinatörlüğü Ekibi, bazı diplomatik görüşmeler yapmak üzere Azerbaycan'ın Başkenti Bakü'ye gittiler. 

"Karabakh is Azerbaijan Milli Platformu" Türkiye Genel Koordinatörü Dr Elvin Abdurahmanlı, Bakü ziyareti esnasında, Azerbaycan Diaspora Bakanlığı Üst Düzey görevlisi ve KİAMP'ın Kurucusu Bahtiyar Rahimov ile bir istişari görüşmede bulundu. Platform'un gelecek projeleri kapsamında yapılacak işlerle ilgili fikir alış verişinde bulundu ve devamında da Azerbaycan Diaspora Bakanlığı'nın diğer yetkilileriyle de muhtelif görüşmeler gerçekleştirdi.

Abdurahmanlı, yapılan bu görüşmeleri müteakiben,  Diaspora Bakanlığı Gençler Kurulu'na yaptığı açıklamada, tüm görüşmelerinin olumlu ve geleceğe yönelik adımlara zemin yarattığından bahsederek; Azerbaycan Diaspora Bakanlığı ile Karabakh is Azerbaijan Milli Türkiye Genel Koordinatörlüğü ve bünyesindeki Karabağ Azerbaycan’dır Koordine Etme Derneğinin, Türk Dünyasına ve Türk Dünyası Gençlerine ne gibi katkılar sağlayabileceğini de anlattı. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.