İzmir'deki FETÖ operasyonunda 29 zanlı gözaltına alındı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

İzmir’de FETÖ’ye yönelik operasyonda, 29 şüpheli gözaltına alındı. Aralarında meslekten ihraç edilen firari eski emniyet müdürü A.K.’nin da bulunduğu şüpheliler eş zamanlı operasyonla yakalanarak, ifade vermek üzere emniyete götürüldü.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Organize, Mali ve Kaçakçılık şube Müdürlüğü ekipleri, yürütülen FETÖ soruşturmaları kapsamında haklarında gözaltı kararı verilen zanlıları, yakalamak için operasyon başlattı. Kent genelinde eş zamanlı yapılan operasyonda, aralarında meslekten ihraç edilen emniyet müdürü A.K’nin de bulunduğu 29 şüpheli yakalandı. Zanlıların ifade işlemleri devam ediyor.

FETÖ’YE İZMİR MERKEZLİ DEV OPERASYON

Önceki gün, İzmir merkezli 49 ilde Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve emniyet yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturmada, haklarında gözaltı kararı verilen, aralarında muvazzaf asker ve polislerin de olduğu 84 şüphelinin yakalanması için eş zamanlı operasyon başlatılmıştı.

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.