İYİ Parti'den İstifa Etmişti: Yeni Parti Kuruyor!

İYİ Parti'den geçen sene istifa eden Yavuz Ağıralioğlu'nun yeni parti kurma hazırlığında olduğunu ifade etti.

İYİ Parti 27 Nisan'da olağanüstü kurultay ile yeni genel başkan ve yönetimini belirledi. Kurultayın ardından gözler 2023 yılında İYİ Parti'den istifa eden Yavuz Ağıralioğlu'na çevrildi. Cumhuriyet'ten Merve Kılıç'ın haberine göre Ağıralioğlu, yeni parti çalışmalarını hızlandırdığını söyledi.

Partinin genel merkezinin tutulduğunu ifade eden Ağıralioğlu, tüzük program gibi çalışmaların yapılacağını ve kadroya önümüzdeki dönem kamuoyuyla paylaşacağını dile getirdi.

Ağıralioğlu, şu ifadeleri kullandı: "O yarınlar için alın teri dökebilecek herkesi bir araya getirmeye çalışıyoruz. Çalışmalar iyi gidiyor. Bir Türkiye okuması yapıyoruz. Önümüzdeki dönem Türkiye’nin sorunları ve imkanlarının ne olduğu, sorunların ne başlıklarla ve ne süreçlerle çözüleceği, imkanların nasıl memleket gücüne dönüştürülebileceğini çalışacağız. Hiçbir siyasi partinin hasımlığıyla vakit kaybetmeyeceğiz."

thumbs-b-c-fbc76a3b375cdc480967cdbf19c51ab4.jpg

Ağıralioğlu, sözlerine şöyle devam etti: “Hazine dolacak. Enflasyon düşürülecek. Devlet sadeleşecek. Devlette oryantasyon sağlanacak. Verimlilik merkezine liyakat oturacak. Eğitimini, kariyerini almış insanlar görevini yapacak. İsrafa son verilecek. Devlet vatandaşa bağırırken ve merasimlerde görülen değil; vatandaşın cebinde harçlık olan, tarlada emeğinin hakkı olan, çocuklarının gözünün feri olacak bir ciddiyette görülecek. Yapacağımız ve yapamayacağımız işler belli. Hükümetin 20 yılını doğru muhasebe edeceğiz.” (Halktv)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.