İşte siyasi liderlerin yapay zeka hali

Samet Karaboğa isimli sosyal medya kullanıcısı yapay zekayı Disney modeli ile birleştirerek siyasi liderleri üzerinde denedi.

Dünyanın en çok üzerinde tartıştığı ve gelişen alanı yapay zeka, gün geçtikçe daha çok ilgi çekiyor. Özellikle siyasi figürlere yansıya etkileri anında sosyal medyada gündem olmaya yetiyor. Bu kez de Samet Karaboğa isimli sosyal medya kullanıcısı yapay zekayı Disney modeli ile birleştirdi. Bu deneyini siyasi parti liderleri üzerinde gerçekleştirdi. Halk tv'nin haberinde yer verilen ve Karaboğa'nın paylaştığı liderler arasında Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu yer aldı.

İşte ortaya çıkan sonuçlar:

1.png2.png3.png4.png5.png6.png7.png8.png9.png10.png

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.