İstanbul Merkezli 3 İlde FETÖ operasyonu: TSK mensubu 9 şüpheli göz altına alındı

Emniyet güçleri, başta İstanbul olmak üzere 3 ilde Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) içinde yapılanan Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarına karşı operasyon düzenledi. Şüpheli olarak belirlenen 14 kişiden 9’u yakalanarak gözaltına alındı. Geride kalan şüphelilerin 4’ünün yurt dışında olduğu, firari 1 kişinin de yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu koordinatörlüğünde Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) içerisinde yapılanan Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) bünyesinde faaliyet gösterdiği belirlenen 14 şüphelinin yakalanması için emniyet güçleri tarafından operasyon başlatıldı.

Belirlenen 14 şüpheli arasında Hava, Kara ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığında görevli 3 subay, 1 astsubay ve ihraç edilen 1 askeri personel ile 9 askeri okul öğrencisi olduğu tespit edildi.

Düzenlenen operasyonlarda 14 şüphelinin 9’u yapılan baskınlarla yakalanarak göz altına alındı. Aranan şüphelilerden 4’ünün önceden yurt dışına çıktığı, firari olan 1 kişinin de yakalanması için çalışmaların devam ettiği bildirildi.

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.