Irak’ın ve Suriye’nin kuzeyinde 22 terörist etkisiz hale getirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak’ın ve Suriye’nin kuzeyindeki terör yuvalarını vurmaya devam ediyor.

Bu kapsamda, Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak’ın kuzeyinde 10, Suriye’nin kuzeyinde 12 olmak üzere dün ve bugün toplam 22 PKK’lı teröristin daha etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak ve Suriye’nin kuzeyindeki bölücü teröristlere yönelik başlatılan operasyonlar kapsamında terör yuvalarını etkisiz hale getirmeye devam ediyor. Dün ve bugün 10’u Irak’ın, 12’si de Suriye’nin kuzeyinde olmak üzere toplamda 22 PKK’lı terörist daha etkisiz hale getirildi. Bu kapsamda, Milli Savunma Bakanlığından bugün konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Terör örgütü PKK/YPG’ye yönelik operasyonlarımız hem Irak’ın hem de Suriye’nin kuzeyinde aralıksız devam ediyor. 10’u Irak’ın, 12’si de Suriye’nin kuzeyinde olmak üzere dün ve bugün toplam 22 terörist daha etkisiz hâle getirildi. Nerede olurlarsa olsunlar şehitlerimizin hesabını bu alçaklardan soruyoruz ve sormaya da devam edeceğiz! Şehitlerimize saygı ve rahmetle!”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.