İçişleri Bakanı Soylu: "İstanbul'da bugün bir katliam önlendi!.."

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Türkiye İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı bir televizyon programında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Soylu, otogarda 5 kg patlayıcının ele geçirildiğini belirterek, “İstanbul’da bugün katliam önlendi” diye konuştu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bugün NTV kanalında yayınlanan televizyon programında önemli açıklamalarda bulundu. Soylu, program içerisinde flaş bir açıklamada bulunarak, “Bugün İstanbul polisi çok önemli bir katliamı engellemiştir. Onun da şeyini ilerleyen saatlerde söyleyeceğim. İstanbul emniyetimize polisimize çok teşekkür etmek istiyorum. Türkiye’nin bu konularda canını yakanlar tekrar yaşatacaklarını düşünmüşlerdir ama buna izin verilmemiştir.” diye konuştu.

İKİ KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Bakan Soylu, patlayıcının bölücü terör örgütü PKK tarafından İstanbul’a getirildiğine dikkat çekerek, “Bugün PKK mensupları İstanbul’a 5 kg patlayıcı getirdiler. Polisimizin otogardaki takibi sonucu ve istihbaratımızın bu konudaki keskin hafızası sonucu 5 kg patlayıcıyı otogarda tespit ettiler. Binlerce kişi oradaydı. Bunları yerleştirenlerini yakaladılar ve patlayıcıyı da patlamadan etkisiz hale getirdiler. Akşama doğru böyle bir operasyonu arkadaşlarımız gerçekleştirdi ve 2 kişi gözaltına alındı.” ifadelerini kullandı.

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.