FETÖ, PKK, DHKPC mensubu 11 terörist Yunanistan'a kaçmaya çalışırken yakalandı!

BURSA ARENA / Haber Merkezi

FETÖ, PKK, DHKPC mensubu 11 terörist Yunanistan’a kaçmaya çalışırken yakalandı. Türkiye’den yasa dışı yollarla Yunanistan’a geçmeye çalışan teröristlerden 8’inin FETÖ, 2’sinin PKK ve 1’inin de DHKPC mensubu olduğu belirlendi.

Edirne’de görevli Hudut Kartalları, Yunanistan sınırındaki yasa dışı geçişlerle mücadelesine aralıksız devam ediyor. Türkiye Cumhuriyeti Milli Savunma Bakanlığı bugün sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile son dört günde Türkiye’den Yunanistan’a kaçmaya çalışan 11 kişinin yakalandığını duyurdu.

HUDUT KARTALLARI, FETÖ, PKK, DHKPC’Lİ 11 TERÖRİSTİ YAKALADI

Türkiye’den Yunanistan’a kaçmaya çalışırken yakalanan kişilerden 8’inin FETÖ, ikisinin PKK, birinin de DHKPC terör örgütü mensubu olduğu tespit edildi.

Milli Savunma Bakanlığının konuya ilişkin açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

Edirne’de görev yapan Hudut Kartallarımız, Yunanistan sınırındaki yasa dışı geçişlerle mücadelesini sürdürüyor. Son dört günde ülkemizden Yunanistan’a geçmeye çalışan 8’i FETÖ, 2’si PKK ve 1’i DHKPC mensubu olmak üzere 11 terörist yakalanarak Jandarma’ya teslim edildi.

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.