FETÖ algı operasyonlarını sürdürüyor

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Hain FETÖ Örgütü, şimdi de ajitasyonla insanların duygularını kullanma yöntemlerine girdi. Bu yola tevessül eden FETÖ’nün sosyal medya ekipleri #hakanınannesibırakılsın etiketiyle manipülasyon çabalarına büründü.

15 Temmuz kanlı darbe girişimi ile ülkeyi topyekûn olarak ele geçirmeye çalışan, türlü takiyye oyunları ile kendilerini saklayan ve insanların duygularını sömüren Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) yeni bir algı operasyonu ile sahnede…

FETÖ'ye üye olmak suçundan cezaevinde bulunan iki şahsın çocuğu olan Hakan Dağdeviren isimli çocuğun acısını fırsata çeviren örgüt algı operasyonu başlattı.

Twitter'da paralı elemanlarının da desteği ile gündeme getiren örgüt üyeleri konuyu ajite ederek, cezaevindeki şahısların salıverilmesi talebinde bulundu. Konu ile ilgili fikir sahibi olmayan pek çok vatandaş da algı operasyonuna yenik düştü.

Timetürk

Anahtar Kelimeler:
FETÖAlgı Operasyonu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.