Eren Kış-11 Şenyayla Şehit Jandarma Üsteğmen İsmail Moray Operasyonu başladı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Diyarbakır ve Muş’ta Eren Kış-11 Şenyayla Şehit Jandarma Üsteğmen İsmail Moray Operasyonu başladı. Operasyonda, bin 300 personel ve 84 operasyonel tim görev alıyor.

Bölücü terör örgütü PKK’yı ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek amacıyla başlatılan operasyonlar başarılı bir şekilde sürdürülüyor. İçişleri Bakanlığı, Diyarbakır ve Muş’ta, jandarma komando ve özel harekat ile güvenlik korucu timlerinden oluşan bin 300 personel ve 84 operasyonel timin görev aldığı, “Eren Kış-11 Şenyayla Şehit Jandarma Üsteğmen İsmail Moray Operasyonu”nun başlatıldığını duyurdu.

Operasyonda, Tunceli Jandarma Bölge Komutanlığının sevk ve idaresinde Diyarbakır ve Muş il jandarma komutanlıklarına bağlı jandarma komando ve özel harekat (JÖH) ile güvenlik korucu timlerinden oluşan timler yer alıyor.

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.