Erdoğan'a "tırmanış" göndermesi

BURSA ARENA / Haber Merkezi

CHP’li Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün yaptığı ekonomiyle ilgili açıklamayı sert ifadelerle eleştirdi...

Erdoğan bugün yaptığı açıklamada buzdolabı satışlarının arttığını vurgulayarak ekonominin iyi olduğunu aktarıp, “Buzdolabı satışlarına bakıyoruz. 2002 'de 1 milyon 88 bindi. Fakat 2019'da bu rakam... 2017 itibariyle 3 milyon 107 bin, 2019'da ise 2 milyon 486 bin adede çıktı. Bu bir şeyi gösteriyor. Türkiye tırmanışta” demişti.

Odatv'de yer alan habere göre, bu açıklamayı eleştiren Muharrem İnce de sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. İnce paylaşımında, “Ak Parti Genel Başkanının çamaşır makinesi satışlarına sığınarak yaptığı açıklamalar yakında emekli siyasetçi olacağının müjdesini vermektedir. Türkiye’nin tırmanışını göremiyoruz ama kendisinin inişi yakındır. Bu iniş gerçekleştiğinde Türkiye tırmanışa geçer” diye yazdı.

İnce devamında ise “Bir tarafta Ak Parti’den ayrılanlara ‘Ümmeti bölmeyin’, CHP’den ayrılma iddialarına “en doğal hakkı” deniliyor. Diğer tarafta ise Ak Parti’den ayrılanlar demokrasi kahramanı, CHP’de rahatsız olanlar sarayın adamı. Yok birbirlerinden farkları...” diyerek de eleştirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.