Ege ve Akdeniz'de "Denizkurdu 2021" tatbikatı başladı

BURSA AREN / Haber Merkezi

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, Ege ve Akdeniz’de bugüne kadarki en geniş kapsamlı tatbikat için donanmayı harekete geçirdi. “Denizkurdu 2021” adı verilen tatbikata 25 bin 500 personel katılacak.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı tarafından 25 bin personelin katılımıyla Ege ve Akdeniz’de düzenlenen DENİZKURDU-2021 Tatbikatı, savaş gemilerinin sabah saatlerinde limanlardan ayrılması ile birlikte başladı. 

EGE VE AKDENİZ’DE GENİŞ KAPSAMLI TATBİKAT: DENİZKURDU 2021

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı tarafından 25 Mayıs-6 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan planlanan DENİZKURDU-2021 Tatbikatı, başladı. Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde bulunan Donanma Komutanlığı limanlarındaki gemiler, sabahın erken saatlerinden itibaren demir alarak tatbikata başladı.

132 GEMİNİN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Türk donanmasının, Ege ve Akdeniz’de icra edeceği tatbikat, Doğu Akdeniz’i de içine alacak şekilde eş zamanlı bir şekilde düzenlenecek.

QHA
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.