Dr. ELVİN ABDURAHMANLI: "Milletvekilimiz Ganire Paşayeva'nın sağlık durumu hakkında iyi gelişmeler bekliyoruz"

Dün ağır rahatsızlığı nedeniyle komaya giren ve hastanede müşahade altında tutulan Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva'nın sağlık durumu hakkında yeni bilgilere ulaşıldı.

Bu konuda Bakü ile sürekli iletişim halinde olan Azerbaycan Diaspora Bakanlığı KİAMP- T.C. Genel Koordinatörü Dr. ELVİN ABDURAHMANLI bir  açıklama yaparak, an itibariyle Paşayeva'nın durumu hakkında güvenilir bilgiler verdi.

Ganiye Paşayeva'nın amcası ve kız kardeşiyle doğrudan görüşme yapan Dr. Abdurahmanlı bu önemli açıklamasında; 

"Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva hanımın vefatı ile  ilgili yalan haberler verilmektedir. Amcasından aldığımız bilgi doğrultusunda vekilimizin durumu ağır stabil olarak sürüyor. Dün bir ara tansiyon yükselmesi yaşamış fakat tekrar durumu aynı olmuştur. İnşallah daha iyiye doğru gideceğini söyledi. Yalan haberlerle ilgili kardeşi Kemale hanım yakın zamanda açıklama verecektir.

Bu haberleri Türkiyede sahte bir ermeni kaynağından yapıldığını ifade ediyorum.

Türkiye saati ile 20:38 de Kardeşi Kemale hanımla iletişime geçtim, bizzat ve durumunun iyiye doğru olduğunu beyan ettiler.. " dedi.

Milletvekili Ganire Paşayeva'nın bu rahatsızlığı, ülkemizde mevcut çok sayıdaki sevenleri üzerinde de büyük üzüntü yarattı. Türk halkı da daha güzel haberler için yarını beklemekte. 

bursaarena.com.tr

(kapak fotoğraf: TRT Arşiv)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.