Cüneyt Arkın'ı kaybettik!

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Türk sinemasının efsane isimlerinden Cüneyt Arkın, 85 yaşında hayata veda etti. Dün gece saatlerinde hastaneye kaldırılan Arkın, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Usta sanatçının vefatı Türkiye'yi yasa boğdu.

Birçok unutulmaz filme imza atan Cüneyt Arkın yaşamını yitirdi. Usta oyuncu, dün gece saatlerinde rahatsızlanarak Beşiktaş Ulus'ta bulunan özel bir hastanede tedavi altına alındı. Eşi Betül Cüreklibatır ve yakınları hastaneye geldi. 85 yaşındaki oyuncu, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

KALBİ DURDU

Habertürk'ün haberine göre, Cüneyt Arkın'ın ölümüyle ilgili hastaneden açıklama yapıldı. Açıklamada, Arkın'ın kalbinin durması sebebiyle ambulansla hastaneye getirildiği ve bütün yeniden canlandırma çabalarına rağmen hayatını kaybettiği belirtildi.

VEDA PERŞEMBE GÜNÜ

Tamer Yiğit yakın dostu Cüneyt Arkın'ın 30 Haziran Perşembe günü saat 10.00'da AKM'de düzenlenen törenin ardından öğle namazına müteakip Teşvikiye Camii'nden son yolculuğuna uğurlanacağını söyledi.

SON DAKİKA | Türk sinemasının efsanesi Cüneyt Arkın'ı kaybettik! Cenaze programı ve vasiyeti açıklandı… Cüneyt Arkın kimdir, kaç yaşında ve neden öldü?

SON PAYLAŞIMI BABALAR GÜNÜ'NDE

Sosyal medya hesabını aktif kullanan ve Yeşilçam anılarını sık sık paylaşan Arkın, son olarak 19 Haziran 'Babalar Günü'nde oğluyla fotoğrafını yayınlamıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.