Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay Evleniyor

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile Cumhurbaşkanlığı Kültür-Sanat Politikaları Kurulu Üyesi ve Cumhurbaşkanı Danışmanı Hümeyra Şahin nişanlandı. Çiftin yüzüklerini Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan taktı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile Cumhurbaşkanlığı Kültür-Sanat Politikaları Kurulu Üyesi ve Cumhurbaşkanı Danışmanı Havva Hümeyra Şahin, nişanlandı. Çiftin nişan yüzüklerini Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan taktı.

Sözcü'de yer alan habere göre, çift önümüzdeki günlerde dünya evine girecek. 3 çocuk babası olan 58 yaşındaki Fuat Oktay, 14 yıl önce eşinden boşanmıştı.

İstanbul Üniversitesi Tarih Bölümü mezunu olan gelin adayı 44 yaşındaki Şahin, İtalya'da Sanat ve Kültür Yönetimi alanında master yaptı. ‘'Lacivert'' adlı bir öykü kitabı da yazdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.