Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ülkemizin verdiği mücadelenin başarısı bizim sağlam durmamıza bağlı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye'nin karşısında hangi gavur varsa onun kılıcını çalmayı siyaset diye yutturmaya çalışanları ifşa etmeyi sürdüreceğiz." dedi.

Kahramanmaraş'ta AKP İl Teşkilatı ile buluşmasında konuşuan Erdoğan, "Maraş işgal edilirken bir yerlerden yabancı güçleri selamlayanların, benzer mankurtların yine sahnede olduğunu" savundu.

Erdoğan "Türkiye'nin İstiklal mücadelesine destek vermek yerine terör örgütlerinin değirmenlerine su taşıyanları tarih kaydediyor. Şehit ve gazilerimizin emaneti olan ülkeyi yalan ve iftira tüccarlarının eline bırakmayacağız. Ülkemizin verdiği mücadelenin başarısı bizim sağlam durmamıza bağlı." dedi.

"AKP'nin ve Genel Başkanı'nın tüm okların hedefinde olduğunu belirten Cumhurbaşkanı " AK Parti Genel Başkanı'nın gücünü bu milletten aldığını görmüyorlar. Milletimizin moralini bozmak isteyenler sürekli ülkemizin kötü durumda olduğunu daha da kötüye gideceği yalanını uyduruyor." dedi.

Erdoğan "Şu anda 4 milyon mülteciye ev sahipliği yaptıklarını söyledi ve ". Kimseye el açmadık, sadece Rabbimize el açtık. 8 yıllık dönemde ülkemizdeki yoksulluk oranı yüzde 16,9'dan yüzde 13,9'a indi. Katma değerli üretim meselesinde çok daha fazla durmamız gerekiyor." ifadelerini kullandı. (BBC)

Anahtar Kelimeler:
ErdoğanKahramanmaraş AKP
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.