Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Kontrollü normalleşmeye başlıyoruz"

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin teşkilatı ile video konferans yoluyla bayramlaştı. Programda, tam kapanma ve kontrollü normalleşme sürecine ilişkin açıklama yapan Erdoğan, “Pazartesi gününden itibaren kontrollü normalleşme takvimimizi uygulamaya başlıyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün parti üyeleriyle yaptığı çevrimiçi bayramlaşma programında tam kapanma sürecinin tamamlandığı 17 Mayıs 2021 tarihinden itibaren kademeli bir şekilde normalleşme adımlarının atılacağını duyurdu.

PAZARTESİ’DEN İTİBAREN KONTROLLÜ NORMALLEŞME BAŞLIYOR

Erdoğan’ın konu hakkındaki açıklamaları şu şekilde:

“Pazartesi gününden itibaren kontrollü normalleşme takvimimizi uygulamaya başlıyoruz. Niyetimiz, mayıs ayı sonuna kadar nispeten ihtiyatlı hareket etmeyi sürdürmektir. Haziran ayıyla birlikte günlük hayatı daha da rahatlatacak şekilde tedbirleri önemli ölçüde gevşetmeyi planlıyoruz. Aldığımız tedbirleri vatandaşımızın işine, aşına, ekmeğine zarar vermeyecek esneklikte uygulamaya özen gösteriyoruz.”

Koronavirüsle mücadelede alınan tedbirler ve teşviklere ilişkin açıklamalarda bulunan Erdoğan, bu konuda gereken adımların atılacağını kaydetti. Ayrıca Cumhurbaşkanı, İsrail’in Gazze’deki saldırılarına ilişkin de bazı değerlendirmelerde bulundu.

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.