Bursa’da 1 Mayıs törenleri nedeniyle hangi yollar kapalı?

01 Mayıs Pazartesi günü, Bursa'nın Osmangazi İlçesi Atatürk Stadyumu Meydanında 1 Mayıs İşçi Bayramı etkinliği düzenleniyor.

Bu aktivite nedeniyle Bursa Emniyet Müdürlüğü tarafından trafikte bazı düzenlemeler yapıldı. 

Merinos Kavşağından Stadyum Kavşağı arası iniş ve çıkışı, Nedim Sokak, İlkbahar Caddesi, Darmstad Caddesi, İpek İş kavşağı ile Stadyum Caddesi istikametleri araç trafiğine kapatılacağı ve T1 (İpekböceği) hattı saat:10/00′ dan itibaren etkinlik bitene kadar çalışmayacağı duyuruldu.

Bu güzergâhları kullanacak Vatandaşların trafik görevlileri ile işaret ve işaretçilerin yönlendirmelerine uyması,  görevlilerce yapılacak olan ikaz ve uyarılarına riayet etmesi gerekmekte.

ALTERNATİF GÜZARGAHLAR

Sürücülerin ziyaret süresince, İstanbul, İzmir yolları, Avrupa Konseyi Bulvarı, 11 Eylül Bulvarı, Mudanya yolu, Ankara yolu ve Eğitim Caddesi istikametlerini kullanmaları,

Vatandaşların mağdur olmamaları için özellikle trafiğe çıkacak olan sürücülerin toplu taşıma araçlarını kullanmalarının uygun olacağı açıklandı.

bursaarena.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.