Ankara'da 65 yaş üstü ve öğrencilere toplu taşım aracına ücretsiz biniş hakkı geri geldi

Ankara’da 65 yaş üstü vatandaşlar ve öğrenci abonman sahiplerine özel halk otobüslerinde ücretsiz biniş hakkı geri geldi.

Tüm Özel Halk Otobüsleri Kooperatifleri Birliği (TÖHOB) Genel Başkanı Kurtuluş Karataş, Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) ile yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlandığını ve ücretsiz biniş hakkının tekrar başladığını duyurdu.

Karataş, “ABB tarafından 1 Nisan’a kadar ücretsizlerle ve öğrenci abonmanlarıyla ilgili bir gelir desteği bitiş geçmişi mevcut. Gerek 22 kalem ücretsiz abonman kartını sürdürenlerin Ankara Halk Otobüslerimize rahatlıkla binebilir” dedi.

Karataş, Ankara dışında Muğla, Isparta ve Kilis belediyeleri başta olmak üzere 40’tan fazla büyükşehir ve belediyenin özel halk otobüsü şoförlerine destek verdiğini kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.