AKP Kongresi sonunda seçilen yeni MYK Üyeleri

AK Parti'nin 4. Olağanüstü Büyük Kongresinde yeni seçilen MYK üyeleri açıklandı.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, kongre sonrası Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Merkez Karar ve Yönetim Kurulu toplantısından sonra bu konuyu da kapsayan bir açıklama yaptı ve  "İki genel başkanvekilimiz var. Birinci Genel Başkanvekilimiz Efkan Ala, ikincisi Mustafa Elitaş."  dedi.

Çelik, partisinin Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı'nın Hayati Yazıcı olduğunu da ekleyerek şöyle devam etti:

"Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Zafer Sırakaya, Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Sivil Toplumdan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Basri Yalçın, Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Çevre ve Şehircilikten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AR-GE'den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, Genel Sekreterimiz Fatih Şahin."

"Grup başkanımız ve grup başkanvekillerimiz, MKYK'nın ve MYK'nın doğal üyesidirler. O sebeplerle listelerde görememişsinizdir, onlar görevlerine aynen devam etmektedirler. MKYK ve MYK toplantılarına aynen katılacaklardır." 

"Bütün birimler, yarın sabah itibarıyla görevlerine başlamış olacaklar"

"Ayda bir kere MKYK toplantımızı yapıyoruz. Bütün birimler yarın sabah itibarıyla görevlerine başlamış olacaklar. Devir teslim yapacak arkadaşlarımız devir teslimi gerçekleştirecekler. Şimdiye kadar görev yapan arkadaşlarımız çok kıymetli görevler icra ettiler, çok zor zamanlarda çok önemli işlere imza attılar. Hepsine de teşekkürlerimizi, saygılarımızı sunuyoruz." 

bursaarena.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.