AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Atatürk paylaşımı: Ülkemizin kurucu lideri ve ortak değeridir

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da bu akşam oynanacak olan Turkcell Süper Kupa maçı öncesi "Atatürk pankartı" ve "Atatürk tişörtü" krizi yaşandı.

Takımların maç öncesinde sahaya Atatürk tişörtleriyle ve seremoniden önce sahaya Atatürk'ün sözlerinin yazılı olduğu pankartlarla çıkmak istemesi, Suudiler tarafından kabul görmedi.

MAÇ İPTAL OLDU

Galatasaray ve Fenerbahçe kulüpleri, Maçtan önce Atatürk tişörtleriyle sahaya çıkılmasına izin verilmediği için sahaya çıkmayı reddetti.

Süper Kupa maçının iptal olduğu açıklandı.

“ATATÜRK ÜLKEMİZİN KURUCU LİDERİ VE ORTAK DEĞERİDİR”

Birçok kesimden yaşanan gelişmeler sonrasında destek için Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün sözlerinin yer aldığı fotoğraflarla paylaşımlar yapıldı.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşımda bulundu.

Çelik paylaşımında "Gazi Mustafa Kemal Atatürk ülkemizin kurucu lideri ve ortak değeridir. Atatürk konusunda hassasiyet gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Turktime

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.