Ak Parti ile adaylık ve ittifak pazarlıkları ortaya döküldü

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanvekili ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Doğan Aydal TV100'de katıldığı söyleşide "AKP'den 2 büyükşehir ve 35 ilçe belediyesi istedik" dedi.  

Prof. Dr. bu açıklamasında, “AK Parti'den 2 büyükşehir istedik. Kocaeli ve Sakarya. Neden bunu istedik? Rahmetli Erbakan Hocamızın sanayi bölgelerine olan hassasiyetini biliyorsunuz. Biz de benim özgeçmişime baktığınızda bir sanayi şehrini çok rahatlıkla kalkındıracak birçok Ar-ge'nin başkanıyım aynı zamanda. Bu isteğimizi Sayın Cumhurbaşkanına ileteceklerini ifade ettiler. Devamını getireyim. 35 tane ilçe talep ettik. Çünkü neden? Önlerine grafik olarak koydum. Biz olmadan 76 ilçeyi kazanma şansları yoktu.” ifadelerini de kullandı.

Aydal'ın bu açıklaması siyasetteki pazarlık gerçeğini teyit eder nitelikte yorumlandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.