Ağıralioğlu Akşener ile görüştü! İstifa yok...

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Geçtiğimiz hafta yeni Başkanlık Divanı'ndaki görevinden alınan Yavuz Ağıralioğlu ile İYİ Parti lideri Meral Akşener, kararın ardından dün ilk kez partinin genel merkezinde bir araya geldi. Görüşmenin ardından Halk TV'ye açıklamalarda bulunan Ağıralioğlu partisinden istifa etmeyeceğini dile getirdi.

İYİ Parti'de Türk Dünyası ve Yurt Dışı Türkler Başkanlığı görevini yürüten Yavuz Ağıralioğlu'na, geçen hafta yeniden düzenlenen Başkanlık Divanı'nda görev verilmedi. Bu kararın ardından partisinden istifa edeceği iddia edilen Ağıralioğlu, konuyla ilgili, "Görev değişikliği istifa sebebi değildir. Görevler verilir, değiştirilir, alınır. Görevleri de Genel Başkan verir. Yerime görev alan arkadaşım inançlı, milliyetçi, mücadele adamıdır. Başarılı olacağına inanıyorum" demişti. Akşener ile de görüşeceğini belirten Ağıralioğlu, "Ben bundan sonra da makam ve mevkilerden değil kalbimden güç alırım” şeklinde konuşmuştu.

İyi Parti'de "Merkeze Yerleşme" olarak gündeme gelen divan değişikliklerinde, en çok Yavuz Ağıralioğlu'nun ismi tartışılmıştı. Çarşamba akşamı İYİ Parti Lideri Meral Akşener ile genel merkezde 20-25 dakika süren bir görüşme gerçekleştiren Yavuz Ağıralioğlu, detayları Halk TV'ye anlattı.

Ağıralioğlu, İYİ Parti liderinin, yapılan değişiklikleri anlatırken, “Bundan sonra ülke için birlikte yürümeye devam edeceğiz. Milletin bu zor günleri atlatması için birlikte çalışmayı sürdüreceğiz. Kırgınlıklar olabilir. Kırılabiliriz ama bu bile birbirimizi sevmenin alametidir" ifadesini kullandığını belirtti.

Bu sözlere, "Ben görev verilince iyi, verilmeyince kötü diyecek biri değilim" karşılığını veren Ağıralioğlu,
"Sorumlulukları taşıyarak yürümeye devam edeceğim. Teknik direktörlerin takım değiştirme hakkı vardır. Nihayetinde genel başkanlar takım arkadaşlarını seçebilirler. Genel başkanlar oyuncuyu isabetli değiştirirse takım başarılı olur. İsabetli olmazsa değişiklik takımı yorar. Ben iyi niyetle partide çalışmaya devam edeceğim" vurgusunu yaptığını söyledi.

'Ağıralioğlu partisinde kalmaya devam edecek. istifa yok.'

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.