AFAD gönüllüleri, sel bölgesinde

BURSA ARENA / Haber Merkezi

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Ankara İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nden yola çıkan 75 AFAD gönüllüsü, Kastamonu’da devam eden çalışmalara destek veriyorlar.

Karadeniz’deki sel felaketinin ardından arama-kurtarma faaliyetleri devam ederken, bölge halkının yaralarını sarmak için ilgili tüm kurumlar çalışmalarını sürdürüyor. AA’nın aktardığına göre, Ankara İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, önceki akşam saatlerinde AFAD gönüllülerine SMS yoluyla ulaşarak, Kastamonu’da meydana gelen sel ve heyelan sonrası Bozkurt ilçesindeki iyileştirme çalışmalarına katkı verebileceklerin iletişime geçmesini istemişti.

Başvuranların arasından seçilen 75 kişi, Ankara İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nden otobüsleriyle bölgeye ulaştılar destek çalışmalarına başladılar.   

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.