Acun Ilıcalı'dan Mustafa Subaşı kararı: Ortaklık bitti

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı’nın babası Mustafa Subaşı ile ilgili dikkat çeken bir karar aldı. Ilıcalı, Subaşı ile 2018’de kurduğu terlik üretimi yapan şirketteki ortaklığını bitirdi.

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı’nın babası Mustafa Subaşı, 2018 yılında ortak şirket kurmuştu. Ilıcalı, Erzurum’da kurulu fabrikasında terlik üretimi yapan ve hem iç pazara hem de yurt dışına satan şirket ile ilgili bir karar aldığı ortaya çıktı.

Cumhuriyet’ten Bora Erdin’in haberine göre 9 Kasım 2018’de resmi olarak faaliyete giren şirketin yönetim kurulu başkanı Acun Ilıcalı idi. Şirket, Şeyma Şubaşı’nın babası Mustafa Subaşı ve Ilıcalı şirketin yüzde 50 ortağı olarak işletmeye devam ediyordu. Ancak son ortaklık kayıtları incelendiğinde Subaşı'nın ortaklıktan çıktığı ortaya tespit edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.