4 Şehitten sonra Akar'dan Pençe Kilit açıklaması

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Irak’ın kuzeyinde sürdürülen Pençe Kilit Operasyonunda şu ana kadar 371 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Bakan Akar, 4 binden fazla sığınağın imha edildiğini de bildirdi.

Türk ordusu tespit ettiği teröristleri etkisiz hale getirmeye devam ediyor. Türkiye Cumhuriyeti Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar bugün yaptığı açıklamada, Irak’ın kuzeyinde sürdürülen Pençe Kilit Operasyonu bünyesinde şu ana kadar 371 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi. Bakan Akar konuşmasının devamında etkisiz hale getirilen terörist sayısının belirtilen sayıdan daha fazla olduğunu, gerçek sayının terörist cesetleri daha sonra bulunduğu için gelecek operasyonlarda ortaya çıkacağını bildirdi.

Ayrıca Hulusi Akar açıklamasında, 400’den fazla sığınak ile 2 binden fazla mayın ve El Yapımı Patlayıcının (EYP) imha edildiğini söyledi.

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.