ABD ile arasındaki ilişkileri sorunlu olan Türkiye’ye geçen yıldan beri "Haarp High Frequency Active Auroral Research Program" (Yüksek Frekanslı Etkin Güneşsel Araştırma Programı) ile saldırılar yapılıyor. Geçen yıl 27 Temmuz günü kendimin de deniz üzerinde iken yakalandığım yağmur ve taş büyüklüğünde ve sert olan dolular ile onbinlerce ev ve araba zarar görmüştü. Binlerce evin, apartmanın dairenin ve binanın camları kırıldı. Duvarları tahribata uğradı. Bu Haarp Saldırısının en önemli göstergesiydi. Bu yazdıklarıma inanmayan kişiler 27 Temmuz 2017 günü ile ilgili bilgilere internetten baksınlar derim.

İstanbul saat 18.00 de zifiri bir karanlığa gömüldü ve ardından dolu ve yağmur başladı. Bunun normal bir yağmur ve dolu olduğunu kabul etmek ancak cahillikle açıklanabilir. Geçen haftada Kastamonu taş büyüklüğünde dolulara hedef oldu. Arabaların üzerindeki doluların taş gibi olduğunu ve otomobil camlarında büyük delikler açtığı görülürken, kaportaları da çökmüştü. Aynı saatlerde de Bandırma ve Erdek ise sel suları ile kaplanmıştı. Türkiye üzerindeki diğer kentlerin de hedef olacağını söyleyebilirim.

Haarp silahı, yoğun bir şekilde harekete geçtiğinde Atmosfer üzerinden hedef ülkenin üzerine yoğunlaştırılır ve sinyaller gönderilir. O ülke üzerindeki yağmur bulutlarına gönderilen manyetik akımlarla yoğunlaştırılır ve yağarken hız ve güç kazanırlar. Dolular oluşur. Bunu yanan bir eve su sıkan itfaiyenin benzin sıkmasına benzetebiliriz.

Haarp konusunda inanmayanlar için tavsiyem mesela Amerika’daki kasırgaları dikkatle izlesinler. Öyle şiddetli geliyorlar ki, sanki birileri de o kasırgaları şiddetlendiriyor gibi. Peki Amerika’ya bunu kim yapıyor derseniz, Rusya diyebiliriz. Çünkü Rus Basınında bu konuda çok haberler çıkıyor ve gizli bir şekilde Haarp Savaşı söz konusudur.

Amerika bunu neden yapıyor derseniz. ABD’nin Suriye’deki planlarını engelleyen iki ülke var. Birincisi Rusya ikincisi ise Türkiye’dir. O yüzden bu şekilde saldırarak ekonomik olarak zayıflamalarını hedefliyor. Malum Atatürk’ün dediği gibi: "Gelecekte Büyük Savaşlar Olmayacak, Ekonomi Savaşlar olacak"..  Mesele budur. Trumph da seçimde Rusya'dan destek aldığı için hakkında soruşturma sürerken; Rusya'ya ekonomik yaptırımlar koyarak bu davadan kurtulmak için uğraşıyor.

Haarp çalışmasını başlatan ilk bilim adamı Nikola Tesla’dır.

1943 Yılında bir otel odasında ölü bulunan bilim adamının çalışmaları 1970’lerin başında Alaska’da başladı. 1980’lerde Amerikan basınında ortaya çıkınca, devlet önce inkar, sonra da kabul etti.

Haarp sinyalleriyle depremler başlatılır, iklimlere müdahale edilir. Kasırgalar ve seller oluşturulur. 1999 Depremi de bu şekilde yapıldı. İstenen seviye 5 civarında olarak hesaplanırken, kontrolden çıktı. Ve 7.2 veya 7.4 şiddetine çıktı. Marmara da büyük felakete neden oldu. (Geniş bilgi: Dünyanın Gizli Silahları –Bilge Karınca Yayınevi – Kitabımda)

Yalancı ve din tüccarı sahtekar hocalar ise bu bilgilerden haberdar olmadıklarından 'Millet günah işledi deprem oldu' diyerek milleti kandırmak istediler, ama böyle bir şey yok. Çünkü onlar Bilim Düşmanlarıdırlar. Bilime sahip olan Avrupa ve Amerika ise dünyayı elinde oynatıyor.

HAARP Hakkında Kısa Bilgi:

Amerikan ordusu ve Alaska Üniversitesi'nin iş birliği ile sürdürülmekte olan bir programdır. ABD'nin Alaska eyaletinde bulunmaktadır. Elektromanyetik sinyaller kullanılarak İyonosfer üzerinde çeşitli deneyler yürütüldüğü söylenmektedir. Ayrıca bu programın yapay deprem silahı olarak geliştirildiğine yönelik bir dizi iddia da bulunmaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.