Son günlerde Türkiye’de depremler olmaya başladı. Normal zamanın da olmasının dışında enteresan bir şekilde olan bu depremler dikkat çekiyor.

İzmir’de 19 Mayıs günü olan 4.5 Şiddetindeki deprem korkuya neden oldu. 19 Mayıs neden seçildi. O gün Gençlik ve Spor Bayramı ve Mustafa Kemal Atatürk 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıktı. 102’ci yıldönümünde İzmir’de deprem oldu. 9 Eylül 1922 günü de Yunan Ordusu yenilerek İzmir’den Yunanistan’a doğru kaçmıştı.

30 Ekim 2020 günü Türkiye saati ile 14.51'de, İzmir’de yaklaşık 300 yıl sonra ölümlü bir deprem yaşanmıştır.

Merkez üssü Yunanistan'ın Sisam Adası açıklarında Türkiye'nin İzmir ilinin Seferihisar ilçesine 23 km mesafede bulunan, yerin 16,5 km altında 6,9 veya 7.0 mw. büyüklüğünde meydana gelen ve yaklaşık 16 saniye süren deprem büyük zararlara neden oldu.

Türkiye’de toplam 117 kişinin ölümüne ve 1034 kişinin ise yaralanmasına neden olan deprem, 2020 yılında yeryüzünde meydana gelen depremler arasında en ölümcül deprem olarak kayıtlara geçti.

Türkiye neden hedefte? Çünkü HAARP Teknolojisi’ ne sahip olan Amerika ile politik anlaşmazlıklar yaşıyoruz ve bu durum 2017’den beri sürmektedir. Türkiye’de HAARP belirtileri gösteren depremler ne hikmetse Çanakkale ve İzmir İllerinin açıklarında oluyor. Bu yerler tarihte önemli olaylara tanıklık etmişlerdir. Çanakkale 1. Dünya Savaşı’nda İtilaf Devletleri’nin donanmaları tarafından geçilemedi. İzmir ise Yunan İşgalinden kurtarıldı.

27 Temmuz 2017 günü İstanbul saat 18.00 sularında zifiri karanlığa gömüldü. Yumruk büyüklüğünde dolular yağdı. Evler ve otomobiller zarar gördü. Sokakları seller götürdü. 15 Temmuz 2016 darbe girişiminin yıldönümünde ilki denenen bu yağmur ve dolu saldırısı 27 Temmuz’da ikinci defa yapılmıştır.

24 Ocak 2020 günü Elazığ’da olan deprem de etkili oldu. 41 kişi öldü. 1607 kişi yaralandı. Artçı şok olarak 1140 deprem daha oldu.

Ülkemizi hedef alan bu depremlerin ardından yüzlerce artçı şokların gelmesi normal gözükmemektedir. Bir fay hattı kırılıp enerji boşa çıktığı zaman artçı şoklar olabilir ama bunların daha az olması gerekmez mi? Mesela geçen sene Çanakkale-İzmir-Bodrum gibi yerlerde bir günde gücü düşük olan 200-300 deprem oluyorsa bunun da normal olmadığını ifade edebiliriz.

Bu noktada Ege Denizi’nde HAARP Gemisinin görüldüğü haberleri medya ve sosyal medyada yer almaktadır.

26 Eylül 2019 Günü Marmara Denizi Silivri açıklarında denizin 7 kilometre altında 5.8 şiddetinde deprem oldu. İstanbul halkını korkutan bu deprem de dikkat çekicidir. Çünkü Silivri açıklarındaki bu fay hattının “pasif” olduğu ve İstanbul için bir tehlike oluşturmadığı uzmanlar tarafından açıklandı.

Depremden sonraki günlerde bir gazeteci arkadaşımla maçta karşılaştım. Sohbet depreme doğru kayınca bana “senin bahsettiğin yerin üzerinde beyaz yuvarlak küre olan gemiyi gördüm” dedi ki, o arkadaşım son derecede ciddi ve inanılır biridir. Bunlar bizi doğrulamaktadır.

GÖLCÜK DEPREMİ 17 AĞUSTOS 1999

HAARP’ın kullanıldığı en büyük projedir.

2000’li yıllarda olacağı düşünülen deprem öne alınmıştı. Haricen yollanan sinyallerle harekete geçen fay hattı kontrolden çıktı. 7.4 Şiddetiyle Türkiye büyük bir felaket yaşadı.

HAARP Silahı o zaman gündeme geldi.

1958’de Alaska’daki Gaskona Üssü’nde başlayan gizli proje, en son Başkan Bill Clinton döneminde, onun tahsis ettiği 150 Milyon Dolar ile 1995 yılında tamamlandı.

Gölcük’te de 17 Ağustos gecesi kullanıldı.

Kuzey Anadolu Fay Hattı’nın özellikleri ABD’de California’daki fay hattı ile aynı özellikleri göstermektedir. ABD devleti bu projeden elde edilecek sonuç bilgilerini, gelecekte California’da olacak depremi önlemekte veya zararlarını azaltmakta kullanacaktı.

Gölcük Depremi’nden sonra ABD Başkanı Bill Clinton günah çıkartmak ister gibi yardım ekipleri gönderirken, AB ülkelerini de harekete geçirdi. Hatta Yunanistan bile yardıma koştu. Depremden sonra Türkiye’yi ziyaret edip depremzedelerin kaldığı çadırları gezip yardım sözü verdi. Türkiye bu konuda açıkça kullanılmış oldu.

Tarihçi olarak yaptığım araştırmalarda, bizi veya dünyayı etkileyen her olayın tarihteki başka bir olayın yıldönümünde yapıldığını tespit ettim. 17 Ağustos 1999’daki Gölcük Depremi de aynı şekilde tarihi olayların dönümünde planlandı. Yalnız 17 Ağustos’ta bir şey bulamadık ama 16 Ağustos tarihinde meydana gelen olaylar ise bizim teorimizi desteklemektedir.

1953 - Papa XII. Pius'un verdiği imtiyazla, İzmir Selçuk'ta inşa edilen Meryem Ana Evi açıldı.

1974 - Kıbrıs'ta İkinci Barış Harekatı'nın son günü. Türk Birlikleri, Mağusa-Lefkoşa-Lefke hattının kuzeyinde kalan bölgeyi denetim altına aldı ve ateş kesildi

1868 - Peru'nun Arica (şu an Şili'ye bağlıdır) kenti, 8.5 büyüklüğündeki bir depremin ardından gelen tsunami ile yerle bir oldu. Yaklaşık 25.000'i Arica'da olmak üzere, toplam 70.000 kişi öldü.

Bu üç olaydan ilki Hıristiyanlık Dünyasını ilgilendiriyor. İkincisi bizim tarihimizi ilgilendirirken, üçüncüsü ise büyük bir depremin yıldönümüdür.

Sonuç olarak, HAARP ile bize saldıran Amerika için önlem almamız gerekiyor. Böyle bir silaha milyar dolarlar yatıramayız ama bu konuda Ruslarla temasa geçip görüşerek bir şeyler yapabilir miyiz? Onu da umarım devleti yöneten büyüklerimiz yapacaklardır.

Ben yıllardır uyarmaya çalışıyorum.

HAARP’IN HEDEFİ TÜRKİYE adlı kitabımda daha detaylı araştırma ve bilgilere yer verdim. Kitabevlerinden ulaşabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.